Important: Your continued use of this forum indicates acceptance of the forum rules. Please make sure you have read and understand these rules.

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can You Add Tables To A Post?
bluenose63 Offline
Senior Member
******

Posts: 3,106
Likes Given: 928
Likes Received: 1,974 in 1,057 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 20
Sex: Undisclosed
Location: Staffs
Post: #1
Can You Add Tables To A Post?
Anyway to add Tables with rows and columns to a post on here?

Tried adding TR TD and Table code via Insert Formatted PHP Code Icon in New message. Didn't seem to work. Is there another way?

İmage
27/10/16 04:21 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply Return to top
konky Offline
Vapin Rat
*******

Posts: 6,827
Likes Given: 4,440
Likes Received: 5,284 in 2,593 posts
Joined: Jan 2014
Reputation: 31
Sex: Other
Location: Mauchline Scotland
Post: #2
RE: Can You Add Tables To A Post?
Sorry couldnt resist it Facepalm
İmage

Our new friendly forum
http://thevapinrat.freeforums.net/
27/10/16 04:34 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply Return to top
[-] The following 5 users Like konky's post:
bluenose63 (28/10/16), Jamin (27/10/16), Jazzy J (28/10/16), QuinnDexter (27/10/16), Thribble (27/10/16)
QuinnDexter Offline
Uberfool
******

Posts: 4,288
Likes Given: 1,725
Likes Received: 4,129 in 1,990 posts
Joined: Apr 2014
Reputation: 17
Sex: Male
Location: The Space/Time continuum
Post: #3
RE: Can You Add Tables To A Post?
You could always do a table on a PC/Mac, screen grab it and post the result as a pic if a proper table isn't doable.

27/10/16 06:12 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply Return to top
[-] The following 1 user Likes QuinnDexter's post:
bluenose63 (28/10/16)
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)